خب من نسخه ی enterpriseرو دارم و با چند روشی که تو اینرتنت نوشته انجام دادم فایده نداشت بطوری که بعد ریستارت تنظیمات به حالت اول برمیگردند!
از طریق serviceکلا disableکردم اما بعد ریستارت دوباره به حالت اول بر میگرده!
چاره چیه واقعا؟
برچسب:
نویسنده: محمد رضا جوادیان